login contact faq yves blog portfolio

Communie & Lentefeest

Een jaar lang kijken onze kinderen uit naar hun grote dag: de communie of lentefeest. Net als bij vele andere grote evenementen is de foto meestal de enige herinnering die jaren later nog altijd bestaat. Vertrouw voor deze gebeurtenis op een erkend beroepsfotograaf. Hij zal je kind vastleggen op die manier zoals het echt is. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent! Gezien het prille -en meestal kille voorjaar- nemen wij de meeste van onze communiefoto's in onze prfessioneel uitgeruste fotostudio te Denderleeuw. Maar heb je een specifieke locatie in gedachte, dan kan dat natuurlijk ook altijd.

Zoals voor al onze reportages bieden wij u diverse presentatie mogelijkheden aan: foto's in een box, een album, uitvergroot, enz... In alle prijsklassen hebben wij verschillende items. Van zodra je een keuze hebt gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maken wij voor jou één of meerdere ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor leuke geschenkjes voor de klasgenootjes: fotozakjes met snoep, een fotomagneet, enz...

Wij zorgen ook voor het perfecte cadeau aan bv. doopmeter: een prachtige inlijsting of een foto van haar oogappel op canvasdoek. Achteraf kan je uiteraard steeds foto's bijbestellen of laten vergroten.

Op deze website zie je reeds enkele voorbeelden, maar in onze winkel heb je uiteraard nog een veel grotere keuze. Kom gerust, volledig vrijblijvend, eens langs!

Voor onze twaalf jarigen hebben naast de studiofotografie ook een speciaal concept binnen ons gamma waarbij we de stad intrekken. 'URBAN Photography by Yves Nevens' is gebaseerd op de achterbuurten van Amerikaanse steden in combinatie met flashy gebouwen. We trekken naar pleinen, straten, oude en nieuwe gebouwen. De foto's krijgen een speciale mode-look. Het portret wordt clean weergegeven, de nadruk komt volledig op het model, de omgeving wordt het laatste toegevoegde aspect dat volledig past bij de stijl van het model. Dit is een reportage die uiteraard enkel mogelijk bij zomerse weersomstandigheden en slechts beperkt beschikbaar (3 communicanten op 1 zondag). Enkel te boeken in combinatie met een studioreportage.

Trouwens, iedere keer dat u het woordje Communie las, dan bedoelen we ook Lentefeest of feest van de Vrijzinnige Jeugd, en omgekeerd. Wij maken geen onderscheid in religies en respecteren ieders geloof en mening!

Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt! Wij fotograferen 2 maand voor de feestdatum. Eerste communicanten fotograferen we enkel op woensdag namiddag en zaterdag voormiddag omdat deze 's avonds te snel moe worden.

Lees zeker ook even onze FAQ pagina met vragen zoals "Wanneer heeft de fotoreportage plaats? Hoe lang vooraf reserveer ik best mijn fotoreportage? ..."

Wat klanten over ons vertellen? Je kan alvast een paar reacties lezen op onze referentie-pagina

INSPIRATIE WEEKEND: vrijdag 1 februari van 10u tot 20u, zaterdag 2 en zondag 3 februari, telkens van 10 tot 17u.

Fotograaf communie lentefeest 2018 fotoreportage